Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

ΚΑΙΡΙΔΗΣ : EIMAΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ



Καιρίδης. Εκλέχθηκε πρώτη φορά το 2019 με 62.000 ψήφους

Αλήθεια πως πιστοποιούνται αυτοί οι ψήφοι ;

Υπάρχει ΦΕΚ που δημοσιεύει την επίσημη καταμέτρηση ; Οχι

Αλήθεια πως πήρε τόσους πολλούς ψήφους στη β 1 Αθηνών που βγήκε τρίτος μεταξύ των 15 βουλευτών που εκλέγει η συγκεκριμένη περιφέρεια ;

Απορίας άξιο για έναν άνθρωπο που εμφανίστηκε ξαφνικά στο πολιτικό προσκήνιο.

Καθηγητής της Παντείου, στο τμήμα διεθνούς πολιτικής- διεθνών σχέσεων [επίσης επιστημονικόςσύμβουλος στο ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής (τι ίδρυμα άραγε είναι αυτό ; γιατί ιδρύθηκε ; ποιος είναι ο σκοπός του ; τι ακριβώς εξυπηρετεί ;) κατάφερε με την πρώτη να εκλεγεί. Εχω μια μικρή υποψία ότι θα εξελιχθεί σε ένα νέο Άδωνι...]

Ανοίγει το στόμα του με θράσος και να περνάει μέσω του δημόσιου λόγου του , τους υποχθονιους στόχους που έχουν χαράξει " ΑΥΤΟΙ "(δεν τους λέω ανθρώπους - δεν είναι)που θέλουν να κυβερνούν τον κόσμο εκμηδενίζοντας τον άνθρωπο και την θέση που έχει στην ισορροπία του σύμπαντος.Πριονίζουν το κλαδί που κάθονται αλλά αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο.

Δημόσιος λόγος.

Να " ΦΤΑΣΕΙΣ" να έχεις τη δυνατότητα δημόσιου λόγου και να ξεστομίσεις βαρύγδουπες ,ανυπόστατες, κουβέντες.

Απόψεις που με τον τρόπο σου και τον τόνο της φωνής σου θέλεις να περάσεις για αλήθειες και με την ιδιότητα του καθηγητή διεθνών σχέσεων μάλιστα να θέλεις να τις επιβάλεις ως γεγονότα -αλήθειες.

Άποψη 1η: ".. η μόνη διάδοχος.."της οθωμανικής αυτοκρατορίας

Γιατί " η μόνη"; όλη σχεδόν η Ανατολή είναι μουσουλμάνοι. Γιατι"διάδοχος"; Η οθωμανική αυτοκρατορία (όπως μας έχουν επιβάλει να τη λέμε )(έχουν τους λόγους τους.....)έχει καταληθεί από το 1923 άρα δεν υπάρχει θέμα διαδοχής.

Άποψη 2η:"τουλάχιστον ιστορικά"

Η οθωμανική αυτοκρατορία ιδρύθηκε από τον Οσμάν β το 1299 που αφού μάζεψε διάφορα φύλα νομάδων με ληστρικό- πολεμικό χαρακτήρα άρχισε τις επιθέσεις.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ ιδρύθηκε όταν δημιουργήθηκε ο κόσμος δηλαδή από ΠΑΝΤΑ.

(Υπάρχουν αποδείξεις για αυτό και μέσω μιας αποδεικτικής διεργασίας όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τις δει)

Άποψη 3η: Η πρόταση που λέχθηκε από τον Κο Στασινόπουλο πρώτο Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποτίθεται πως ειπώθηκε για να μην έχουμε στο μέλλον βασιλεια ,να παροτρύνει δηλαδή τους πολίτες προς τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Άποψη 4η:"..το παρελθόν μας.."

Οπωσδήποτε υπήρξαν προσμίξεις .Αλλά μάλλον θα ήταν ελάχιστες γιατί παρόλα τα 400 χρόνια σκλαβιάς γεννήθηκε ένας Κολοκοτρώνης ,ένας Καραϊσκάκης, ένας Παπαφλέσσας ,ένας Ανδρούτσος ,ένας Μακρυγιάννης, ένας Αθανάσιος Διάκος, ένας Μιαούλης, μία Μπουμπουλίνα ,μια Μαντώ Μαυρογένους..........

Τρόπος επιβολής: το αναφέρει στην αρχή της παραγράφου του λόγου του με την αυταρχική -δικτατορική ρήση "είτε μας αρέσει" "είτε δεν μας αρέσει"και κλείνει με επανάληψη του ίδιου συμπεράσματος ότι είμαστε παιδιά των Οθωμανών. Με το υπεροπτικό του ύφος και με τις υψηλές γνώσεις και μόρφωση που υποτίθεται που έχουν προσφέρει τα πανεπιστήμια που πήγεθεωρεί δεδομένο ότι θα δεχτούμε ότι μας λέει αμαχητί.

Άποψη μιας Ελληνίδας.... Χωρίς πτυχίο...

Χωρίς θέση.. χωρίς μεγάλο μηνιαίο εισόδημα

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΜΟΥ

ΚΡΑΤΏ ΑΠΌ ΤΡΑΝΉ ΓΕΝΙΆ

ΈΧΩ ΠΆΤΡΩΑ ΟΥΣΊΑ (αυτό εύκολα αποδεικνύεται) και ΌΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ.

Και σε αντίθεση με όλους αυτούς που με ραδιουργίες έχουν διοριστεί στη Βουλή, (γιατί δεν έχουν εκλεχθεί και αυτό μπορώ να το αποδείξω πάλι για όποιον ενδιαφέρεται )και έχουν άποψη επί παντός επιστητού , εγώ και κάποιοι ακόμα έχουμε ΓΝΩΣΗ και κατά συνέπεια ΓΝΩΜΗ(που σημαίνει ότι : οτιδήποτε λέμε το αποδεικνύουμε).

Και θα γίνουμε περισσότεροι ,θα γίνουμε ΟΛΟΙ γιατί θα μιλήσει η Πατρώα ουσία.

ΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΈΣΕΙ -ΕΊΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΈΣΕΙ.

ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΊΜΠΑ
YΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΩΚΙΔΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ &
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 

Comments system

[blogger][facebook]

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ